1.

آثار حاد دوی تناوبی هوازی و تمرین استقامتی با وزنه بر میزان اشتها در مردان دارای اضافه وزن

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 35-51

2.

اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی نعناع کوهی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغهای تخمگذار

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 63-71

3.

اثر برخی عوامل غیر ژنتیکی بر صفات رشد گوسفند لری بختیاری

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 59-69

4.

اثر بیم الکترونی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تجزیه پذیری و گوارش پذیری شکمبه‌ای و پس از شکمبه‌ای باگاس نیشکر

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 53-62

5.

اثر سطوح جیره‌ای کلسیم، فسفر و روغن سویا بر عملکرد و کیفیّت تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 29-36

6.

اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 31-39

7.

اثر سطوح مختلف تفاله زیتون و مخلوط آنزیمی بر عملکرد و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 29-38

8.

اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 1-12

9.

اثر کاربرد کودهای بیولوژیک و سولفات روی بر رشد و عملکرد گیاه دارویی شنبلیله تحت شرایط تنش خشکی در منطقه شهرکرد

دوره 5، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 147-159

10.

اثر یک برنامه اصلاحی 6 هفته ای بر بهبود کف پای صاف و تعادل ایستای پسران

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 52-66

11.

اثر یک جلسه تمرین تخصصی شبه رقابتی بر شاخص های هماتولوژیک اعضای تیم ملی ایروبیک ژیمناستیک ایران

دوره 1، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 58-69

12.

اثرمحلول پاشی نانو اکسید روی بر عملکرد و راندمان مصرف آب ارزن دم روباهی در شرایط تنش خشکی

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 37-46

13.

اثر مدیریت بقایای گیاهی و کاشت گیاهان پوششی بر تراکم و جمعیت علف های هرز و خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 57-72

14.

اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 1-9

15.

اثر هشت هفته تمرین استقامتی با مدت های مختلف بر سطوح پروتئین شوک گرمایی 27 پلاسمای خون در موش های صحرایی نر

دوره 1، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 9-19

16.

ارزیابی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپر جاذب بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 120-135

17.

ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 36-47

18.

ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده باجیره‌های بر پایه‌ی جو

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 65-75

19.

ارزیابی برخی ژنوتیپ‌های گندم تحت تنش شوری در شرایط مزرعه

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 77-85

20.

ارزیابی تأثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 97-109

21.

ارزیابی رشد و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) تحت تأثیر کمپوست بستر قارچ و تراکم بنه

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 13-26

22.

ارزیابی ژنوتیپ‌های بهاره گندم با استفاده از شاخص‌های تحمل به خشکی و تجزیه به مؤلفه‌های اصلی

دوره 5، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 99-113

23.

ارزیابی کارایی مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارمترهای اقلیمی

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 27-35

24.

ارزیابی مقایسه کود کلات آهن با بنیان ‌های نانو و میکرو بر عملکرد کمی و تخصیص مواد فتوسنتزی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 156-169

25.

ارزش تغذیه‌ای ضایعات کارخانجات شیرینی‌پزی(بیسکویت) استان آذربایجان شرقی در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 19-27

26.

بررسی اثرات بهبود دهندگی کلسیم و پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیک کوشیا (Kochia scoparia) تحت تنش شوری

دوره 5، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 181-192

27.

بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره بر عملکرد مرغان تخمگذار بومی استان خراسان رضوی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 45-51

28.

بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 57-64

29.

بررسی اثر تنش خشکی و گونه های میکوریزا بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه، میزان کلروفیل و ترکیبات بیوشیمیایی آفتابگردان

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 17-26

30.

بررسی ارتباط بین سطح فعالیت بدنی با عوامل خطرزای قلبی - عروقی در دانشجویان پسر

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 110-123

31.

بررسی برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی و ارتباط آنها با عملکرد و اجزای آن در ارقام پیشرفته گندم نان در شرایط تنش کم آبی پس از گرده افشانی

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 47-63

32.

بررسی تأثیر اشعه لیزر بر صفات مرتبط با تحمل به شوری در مرحله گیاهچه ای برنج (Oryza sativa L.)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 161-179

33.

بررسی روند تغییرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادیر و روش های متفاوت آبیاری در دوره های مختلف کشت

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 48-56

34.

بررسی شاخص های معماری عضلانی در نقاط مختلف عضلات بازویی بازیکنان تنیس روی میز

دوره 1، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 83-90

35.

بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 110-119

36.

بررسی فنوتیپی و ژنتیکی برخی صفات تولید مثلی گاوهای هلشتاین در استان های یزد، زنجان و تبریز

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 37-44

37.

بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (.Crocus sativus L) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 144-155

38.

بررسی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد دو رقم سورگوم علوفه ای، تحت تنش کم آبی و سطوح نیتروژن

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 27-36

39.

بررسی و شناخت مناطق مستعد کشت زعفران به لحاظ میزان بارندگی و رطوبت نسبی در خراسان جنوبی با استفاده از GIS

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 85-96

40.

بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 51-56

41.

بهره گیری از گلبرگ و پرچم زعفران به عنوان ضایعات برای رنگرزی الیاف پشمی و بررسی ثبات های رنگی

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 136-143

42.

تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 47-58

43.

تأثیر پلی‌اتیلن‌گلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 11-20

44.

تاثیر تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد (PGPR) بر عملکرد، سرعت و طول دوره پرشدن دانه گندم در سطوح مختلف شوری خاک

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 65-75

45.

تاثیر تمرین استقامتی شنا بر تغییرات شاخص آپوپتوزی و غلظت متالوتیونین کبدی موش های باردار در معرض مسمومیت کادمیوم

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 9-20

46.

تأثیر تنش خشکی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی چهار رقم گلرنگ بهاره در منطقه یاسوج

دوره 5، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 125-134

47.

تأثیر تنش خشکی و مقادیر نیتروژن بر عملکرد و راندمان مصرف آب رازیانه (Foenicolum vulgare Mill.)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 135-145

48.

تأثیر تنش کم آبی و پتاسیم بر عملکرد و راندمان مصرف آب سیب زمینی به روش آبیاری بارانی خطی (لاین سورس)

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 1-15

49.

تاثیر چهار هفته تمرین پلیومتریک همراه با مصرف امگا 3 بر غلظت سرمی عامل نروتروفیک مشتق از مغز و پروتئین واکنش گر C مردان فعال

دوره 1، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 70-82

50.

تاثیر چهار هفته تمرین ویژه فوتبال بر عوامل آمادگی هوازی و آسیب عضلانی بازیکنان فوتبال مرد باشگاهی

دوره 1، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 20-33

51.

تأثیر سطوح مختلف گلوتاتیون و سوپراکسید دیسموتاز بر برخی از ویژگی‌های اسپرم گاو پس از انجماد

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 1-7

52.

تأثیر سلنیوم، ویتامین E و پودر سیر، بر عملکرد، سیستم ایمنی و میزان تجمع چربی در لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 39-46

53.

تأثیر شکل فیزیکی جیره‌های کاملاً مخلوط بر رفتارهای تغذیه‌ای و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیرده براون سوئیس

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 9-17

54.

تأثیر یک جلسه فعالیت ورزشی تداومی روی نوارگردان بر میزان پروتئین شوک گرمایی 72 و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای موش های دیابتی شده توسط استرپتوزوتوسین

دوره 1، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 34-43

55.

تخمین شدت تمرین هوازی دختران سالم جوان از طریق آزمون شمارش

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 84-92

56.

تعیین ارزش تغذیه‌ای دانه‌ی گلرنگ خام و فرآوری‌شده با حرارت با استفاده از روشهای کیسه‌های نایلونی و تولید گاز و بررسی روند تجزیه‌پذیری ماده خشک آنها با مدل‌های هضمی مختلف

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 19-27

57.

تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 21-29

58.

تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی برگ درخت عناب با استفاده از روشهای برون تنی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 1-8

59.

تعیین روایی و پایایی دستگاه قوس سنج اولتراسوند در اندازه گیری زاویه قوس کمری

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 67-83

60.

ثر آنتی اکسیدانی بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بر فراسنجه های اسپرم گاومیش پس از فرآیند انجماد- یخگشایی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 9-17

61.

ردیابی تغییرات التهاب سیستمیک متعاقب تمرینات مقاومتی با روش آکسفورد و مکمل زنجبیل در مردان والیبالیست

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 21-34

62.

شناسایی اکسشن های متحمل به تنش خشکی انتهای فصل در ارزن با استفاده از شاخص‌های تحمل

دوره 5، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 115-124

63.

گزارش علمی کوتاه: اثر تنش خشکی بر عملکرد دانه و برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی آفتابگردان

دوره 5، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 193-196

64.

گزارش علمی کوتاه: بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر استبرق Calotropi procera L.))

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 91-95

65.

گزارش علمی کوتاه: مطالعه واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد ژنوتیپ های خارجی و داخلی برنج به تنش شوری

دوره 6، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 87-90

66.

مطالعه تأثیر کودهای دامی، زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 73-84

67.

مقایسه آماری وقوع اختلال متابولیکی کاهش چربی شیر بین نتاج گاوهای نر هلشتاین ایرانی و خارجی و بین گاوهای زینه و اصیل هلشتاین

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 71-79

68.

مقایسه تأثیر آب درمانی و فیزیوتراپی بر درد زانو، خشکی صبحگاهی، فعالیت های روزانه، عملکرد ورزشی و فعالیت های تفریحی ورزشکاران مرد مبتلا به استئوآرتریت زانو

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 95-109

69.

مقایسه تراکم و محتوای مواد معدنی استخوان اندام برتر و غیر برتر کاراته کاران نخبه استان خراسان جنوبی

دوره 1، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 44-57

70.

مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 41-49


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب