آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها321
تعداد مقالات3,364
تعداد مشاهده مقاله3,689,176
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,653,398
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. , 1(4), 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
حشمت اله خسروی نیا; رضا شهسواری; صدیقه قاسمی. "تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی". , 1, 4, 1392, 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). 'تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی', , 1(4), pp. 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. , 1392; 1(4): 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب