آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها321
تعداد مقالات3,360
تعداد مشاهده مقاله3,684,583
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,651,763

1.

اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 71-84
محمد گردکانه؛ احسان امینی؛ معصومه خان احمدی

2.

اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus)

دوره 8، شماره 2، دی 1399، صفحه 285-299
ابوالفضل توسلی؛ حسن حیدری؛ اجمد احمدیان؛ عیسی پیری

3.

اثر تاریخ کاشت بر عملکرد اکوتیپ‌های زعفران درشرایط اقلیمی خاش

دوره 13، شماره 1، خرداد 1404، صفحه 63-73
خالد میری؛ هادی زراعتکار؛ عادل پردل

4.

اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت

دوره 11، شماره 2، آبان 1402، صفحه 346-361
امین الله باقری فرد؛ یوسف عسکری

5.

اثر سطوح مختلف آب مصرفی و پلیمر سوپرجاذب بر شاخص های رشدی و عملکرد زعفران

دوره 13، شماره 3، مهر 1399، صفحه 903-914
مهدی صفری زارچ؛ غلامرضا خواجویی نژاد؛ علی اکبر مقصودی مود؛ قاسم محمدی نژاد

6.

اثر سطوح مختلف کاربرد کود گوگرد و پتاسیم بر خصوصیات کمی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه

دوره 9، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 242-228
غلام بساط پور؛ محمد خیرخواه؛ مهدی بابائیان

7.

اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 1-12
نسرین چاجی؛ رضا خراسانی؛ علیرضا آستارایی؛ امیر لکزیان

8.

اثر نوع و مقدار زئولیت بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک تحت کشت زعفران

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 1-15
محسن احمدی؛ عباس خاشعی سیوکی؛ محمدحسن سیاری؛ حمید کاردان مقدم

9.

ارائه مدلی جامع جهت افزایش بهرهوری در صنعت زعفران: قبل از تولید تا مشتری

دوره 3، شماره 2، آذر 1394، صفحه 108-122
هادی قلی نژاد؛ عبدالحمید اشراق نیای جهرمی

10.

ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 36-47
صبورا تیموری؛ محمدعلی بهدانی؛ محمد قادر قادری؛ بهزاد صادقی

11.

ارزیابی تأثیر بافت خاک و پارامترهای اقلیمی بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در دو منطقه قائن و وامنان

دوره 10، شماره 2، آبان 1401، صفحه 195-214
محبوبه رحمانی خلیلی؛ محمداسماعیل اسدی؛ علی محمدی ترکاشوند؛ ابراهیم پذیرا

12.

ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی مختلف بر روی عملکرد و برخی صفات زایشی زعفران (Crocus sativus L.)در شرایط اقلیمی اردبیل

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 11-27
محمدباقر عالی زاده؛ حسن مکاریان؛ علی عبادی؛ آتوسا شفارودی

13.

ارزیابی رابطه بلند مدت عملکرد زعفران و تغییرات اقلیم

دوره 12، شماره 2، دی 1403، صفحه 192-182
زینب معین الدینی؛ سمیه الیاسی راد؛ اعظم گیدسکی

14.

ارزیابی کارایی مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارمترهای اقلیمی

دوره 1، شماره 1، تیر 1392، صفحه 27-35
ابوالفضل اکبرپور؛ امید خراشادیزاده؛ علی شهیدی؛ الهام قوچانیان

15.

ارزیابی مقایسه کود کلات آهن با بنیان ‌های نانو و میکرو بر عملکرد کمی و تخصیص مواد فتوسنتزی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)

دوره 1، شماره 2، آذر 1392، صفحه 156-169
نسیم بقایی؛ سعیده ملکی فراهانی

16.

ارزیابی واکنش‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران به تنش شوری

دوره 11، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 124-138
معصومه عیسی زاده ماتک؛ سعید نواب پور؛ صادق آتشی

17.

آشکارسازی پهنه‌های مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 79-94
امیرحسین حلبیان؛ قاسم ترکاشوند؛ زینب صالحی

18.

القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 115-129
سید ابراهیم سیفتی؛ علی محمد محیط اردکانی؛ علی ایزانلو؛ اعظم برزویی

19.

امکان‏سنجی کشت زعفران و استخراج مواد مؤثرۀ آن در نقاط مختلف استان لرستان

دوره 10، شماره 2، آبان 1401، صفحه 245-257
اسفندیار حسنی مقدم؛ مریم رمضانی؛ مهدی شعبان

20.

بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن)

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 134-148
فاطمه امیریان؛ سید محمد علی کارگر

21.

بررسی اثر تغییر اقلیم گذشته بر روند ردپای آب زعفران در مناطق همگن اگروکلیماتیک خراسان

دوره 10، شماره 2، آبان 1401، صفحه 295-311
زهرا گرکانی نژاد مشیزی؛ ام البنین بذرافشان؛ هادی رمضانی اعتدالی؛ یحیی اسماعیل پور؛ برایان کالینز

22.

بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران

دوره 8، شماره 2، دی 1399، صفحه 207-221
علیرضا کرباسی؛ محمد حسینی؛ حسین کارشکی؛ زهرا مقیمی

23.

بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش اسمزی به روش پروتئومیکس

دوره 10، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 129-147
محمدرضا نقوی؛ ابوالفضل توسلی

24.

بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 87-102
زهرا سلطانی؛ حمید فرهمند بروجنی؛ عباس عابد اصفهانی

25.

بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (.Crocus sativus L)

دوره 11، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 78-66
خیراحمد ایوبی؛ حمیدرضا عیسوند؛ سعید حیدری؛ صادق موسوی فرد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب