آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,174
تعداد مشاهده مقاله3,214,625
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,381,291

1.

تأثیر سطوح مختلف گلوتاتیون و سوپراکسید دیسموتاز بر برخی از ویژگی‌های اسپرم گاو پس از انجماد

صفحه 1-7
رستگار الفتی کرجی؛ حسین دقیق کیا؛ غلامعلی مقدم؛ علی حسین خانی؛ صادق علیجانی

2.

تأثیر شکل فیزیکی جیره‌های کاملاً مخلوط بر رفتارهای تغذیه‌ای و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیرده براون سوئیس

صفحه 9-17
مسلم باشتنی؛ مهری حاجی شمسایی؛ علیرضا فروغی؛ حسین نعیمی پور

3.

تعیین ارزش تغذیه‌ای دانه‌ی گلرنگ خام و فرآوری‌شده با حرارت با استفاده از روشهای کیسه‌های نایلونی و تولید گاز و بررسی روند تجزیه‌پذیری ماده خشک آنها با مدل‌های هضمی مختلف

صفحه 19-27
حجت شهزاد؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز

4.

اثر سطوح مختلف تفاله زیتون و مخلوط آنزیمی بر عملکرد و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی

صفحه 29-38
جعفر جعفری؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ طاهره محمدآبادی؛ سمیه سالاری

5.

تأثیر سلنیوم، ویتامین E و پودر سیر، بر عملکرد، سیستم ایمنی و میزان تجمع چربی در لاشه جوجه‌های گوشتی

صفحه 39-46
سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ جواد دباغ کاخکی؛ مهدی ناقوس

6.

تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی

صفحه 47-58
حشمت اله خسروی نیا؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

7.

اثر برخی عوامل غیر ژنتیکی بر صفات رشد گوسفند لری بختیاری

صفحه 59-69
آذر راشدی ده صحرائی؛ جمال فیاضی؛ محمود وطن‌خواه؛ محمدتقی بیگی نصیری

8.

مقایسه آماری وقوع اختلال متابولیکی کاهش چربی شیر بین نتاج گاوهای نر هلشتاین ایرانی و خارجی و بین گاوهای زینه و اصیل هلشتاین

صفحه 71-79
مریم مقدم؛ همایون فرهنگ فر؛ مسلم باشتنی


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب