آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,174
تعداد مشاهده مقاله3,214,663
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,381,305

1.

اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه

صفحه 1-11
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی‌نژاد

2.

استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی

صفحه 12-21

3.

توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز

صفحه 22-38
مریم رحیمی کاکلکی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا اقبال

4.

اثر مرحله برداشت و عمل‌آوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز

صفحه 39-46
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا عرب

5.

بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک

صفحه 47-59
سیداحسان غیاثی؛ رضا ولی‌زاده؛ عباسعلی ناصریان

6.

مطالعه مقایسه‌ای بره‌زایی گوسفند نژاد ایران‌بلک با نژادهای آرمان و بلوچی و بررسی ارتباط ژنتیکی صفات بره‌زایی و متوسط وزن تولد بره‌های هر میش در نژاد ایران‌بلک

صفحه 60-69
سید مرتضی مرتضوی؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ محمدرضا نصیری؛ کریم حسن پور؛ مهدی ناقوس

7.

اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوسته‌‌تخم‌مرغ در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار

صفحه 70-80
مرتضی یوسفی


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب