آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,894
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,381,123
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. (1393). اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه. , 3(4), 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
حمید بانشی; طاهره محمدآبادی; خلیل میرزاده; مرتضی چاجی; محمود قاسمی‌نژاد. "اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه". , 3, 4, 1393, 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. (1393). 'اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه', , 3(4), pp. 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه. , 1393; 3(4): 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب