آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها289
تعداد مقالات2,984
تعداد مشاهده مقاله2,961,745
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,182,469

1.

اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی

صفحه 1-14
مهدی ناقوس؛ سید محمد حسینی؛ همایون فرهنگ‌فر

2.

مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران

صفحه 15-28
مجتبی زراعتکار؛ خلیل خلیلی؛ ابوالفضل فورگی نژاد

3.

بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

صفحه 29-41
عباس خاشعی سیوکی؛ سید رضا هاشمی؛ محسن احمدی

4.

ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

صفحه 42-52
رضا بهروان؛ سید وحید اسلامی؛ محمد علی بهدانی؛ اسکندر زند

5.

اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد

صفحه 53-71
سرور خرم دل؛ پرویز رضوانی مقدم؛ قربانعلی اسدی؛ ابوالفضل میرشکاری

6.

پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP

صفحه 72-86
بهروز سبحانی

7.

بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو

صفحه 87-102
زهرا سلطانی؛ حمید فرهمند بروجنی؛ عباس عابد اصفهانی

8.

ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR

صفحه 103-119
مهدی بیات؛ رضا امیرنیا؛ مهدی تاجبخش؛ بهاتین تانیولاچ

9.

اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات

صفحه 120-133
علی خاوری؛ محمد علی بهدانی؛ غلامرضا زمانی؛ سهراب محمودی

10.

بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن)

صفحه 134-148
فاطمه امیریان؛ سید محمد علی کارگر


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب