آمار

تعداد نشریات20
تعداد شماره‌ها152
تعداد مقالات1,548
تعداد مشاهده مقاله835,207
تعداد دریافت فایل اصل مقاله913,008

1.

اثرات کاربرد اسید هیومیک به صورت خاکی و محلول پاشی بر خواص کمی و کیفی زعفران

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1399، صفحه 71-84
محمد گردکانه؛ احسان امینی؛ معصومه خان احمدی

2.

اثر بستر کاشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus)

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1399، صفحه 95-109
ابوالفضل توسلی؛ حسن حیدری؛ اجمد احمدیان؛ عیسی پیری

3.

اثر سطوح مختلف آب مصرفی و پلیمر سوپرجاذب بر شاخص های رشدی و عملکرد زعفران

دوره 13، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 903-914
مهدی صفری زارچ؛ غلامرضا خواجویی نژاد؛ علی اکبر مقصودی مود؛ قاسم محمدی نژاد

4.

اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران

دوره 1، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 1-12
نسرین چاجی؛ رضا خراسانی؛ علیرضا آستارایی؛ امیر لکزیان

5.

اثر نوع و مقدار زئولیت بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک تحت کشت زعفران

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 1-15
محسن احمدی؛ عباس خاشعی سیوکی؛ محمدحسن سیاری؛ حمید کاردان مقدم

6.

ارائه مدلی جامع جهت افزایش بهرهوری در صنعت زعفران: قبل از تولید تا مشتری

دوره 3، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 108-122
هادی قلی نژاد؛ عبدالحمید اشراق نیای جهرمی

7.

ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه

دوره 1، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 36-47
صبورا تیموری؛ محمدعلی بهدانی؛ محمد قادر قادری؛ بهزاد صادقی

8.

ارزیابی کارایی مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارمترهای اقلیمی

دوره 1، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 27-35
ابوالفضل اکبرپور؛ امید خراشادیزاده؛ علی شهیدی؛ الهام قوچانیان

9.

ارزیابی مقایسه کود کلات آهن با بنیان ‌های نانو و میکرو بر عملکرد کمی و تخصیص مواد فتوسنتزی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)

دوره 1، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 156-169
نسیم بقایی؛ سعیده ملکی فراهانی

10.

آشکارسازی پهنه‌های مستعد جهت کشت زعفران از نظر آب و هوایی در استان همدان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اسفند 1399
امیرحسین حلبیان؛ قاسم ترکاشوند؛ زینب صالحی

11.

القای تنوع مورفوفیزیولوژیکی در زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از پرتو گاما

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 آبان 1399
سید ابراهیم سیفتی؛ علی محمد محیط اردکانی؛ علی ایزانلو؛ اعظم برزویی

12.

بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن)

دوره 4، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 134-148
فاطمه امیریان؛ سید محمد علی کارگر

13.

بررسی آگاهی، نگرش و تمایل زعفران کاران به کاربرد تحقیقات زعفران

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1399، صفحه 17-31
علیرضا کرباسی؛ محمد حسینی؛ حسین کارشکی؛ زهرا مقیمی

14.

بررسی تأثیر افزودنی زعفران در جلوگیری از خوردگی کاغذ به وسیلۀ مرکب آهن-مازو

دوره 4، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 87-102
زهرا سلطانی؛ حمید فرهمند بروجنی؛ عباس عابد اصفهانی

15.

بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 199-209
سمیه امیرتیموری؛ سپیده امیرتیموری

16.

بررسی تنوع ژنتیکی صفات رویشی اکوتایپ‌های زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) تحت شرایط تنش سرما

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1399، صفحه 1-16
Seyyed Mohammad Ali کارگر؛ فاطمه امیریان؛ علی مصطفایی

17.

بررسی تولیدات علمی با موضوع زعفران در پایگاه بین المللی وب آو ساینس طی سالهای 1995-2017

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1399، صفحه 11-27
افشین حمدی پور

18.

بررسی راهبردی پتانسیل های اگروتوریسم زعفران تربت حیدریه

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1399، صفحه 85-98
سمیه شیرزادی لسکوکلایه؛ عباس جلالی

19.

بررسی صادرات زمین مجازی زعفران ایران به شرکای تجاری: تحلیلی مهم در سیاست‌گذاری‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 فروردین 1400
زینب رستم زاده؛ حامد رفیعی؛ اتابک کاظم پور کهریز؛ میلاد امینی زاده

20.

بررسی عوامل مؤثر بر ازرش تجارت زعفران ایران با تأکید بر نقش تحریم‌های تجاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 فروردین 1400
هنگامه هندی زاده؛ محمد رضا کهنسال؛ حسین صحابی

21.

بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستان‌های سنقر و صحنه در استان کرمانشاه

دوره 5، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 111-123
ندا یاوری؛ کیومرث زرافشانی

22.

بررسی موانع و مشکلات صادرات زعفران و زرشک و ارائه راهکارهای افزایش صادرات (مطالعه‌ی موردی: استان خراسان جنوبی)

دوره 7، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 83-97
حسین مصلی پور؛ محمد طحان

23.

بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 آبان 1399
حنانه آقاصفری؛ علیرضا کرباسی؛ پژمان عوض پور

24.

بررسی و پهنه بندی تنش‌های گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 159-171
مرتضی اسمعیل‌نژاد

25.

بررسی و شناخت مناطق مستعد کشت زعفران به لحاظ میزان بارندگی و رطوبت نسبی در خراسان جنوبی با استفاده از GIS

دوره 1، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 85-96
سعیده کوزه‌گران؛ محمد موسوی بایگی؛ حسین ثنایی‌نژاد؛ محمدعلی بهدانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

نماد الکترونیک 

 

Journal Management System. Designed by sinaweb.