آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها321
تعداد مقالات3,355
تعداد مشاهده مقاله3,662,076
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,645,557

1.

اثرات محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی و اسید آسکوربیک بر صفات کمی و کیفی زعفران

دوره 11، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 93-79
صفیه عرب

2.

اثر تلقیح با میکوریزا و سطوح ورمی‌کمپوست بر برخی عناصر برگ و خصوصیات بنه زعفران زراعی (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمان

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 217-234
نجمه جامی؛ اصغر رحیمی؛ ابراهیم صداقتی؛ مهدی نقی زاده

3.

اثر تنش کمبود آب و تلقیح جداگانه، ترکیب‌های دوگانه و سه‌گانه برخی باکتری‌های محرک رشد بر صفات اگرومورفولوژیک بادرنجبویه

دوره 16، شماره 2، تیر 1402، صفحه 487-500
وفا طرفی؛ عبدالرزاق دانش شهرکی؛ مهدی قبادی نیا؛ کرامت‌الله سعیدی

4.

ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، ورمی‌کمپوست و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف نور در زعفران

دوره 10، شماره 2، آبان 1401، صفحه 330-312
الهام طالبی؛ سعیده Saeideh؛ مریم میردورقی

5.

تأثیر فسفر، سلنیوم و کود زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی زعفران (‏Crocus sativus L.‎‏) ‏

دوره 9، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 295-279
محدثه السادات نسرین؛ سمیه قاسمی؛ شیما شهبازی منشادی

6.

تأثیر قارچ‌های مایکوریزا بر خصوصیات رشدی و جذب عناصر غذایی گیاه دارویی جعفری مکزیکی (.Tagetes minuta L) تحت تنش شوری

دوره 13، شماره 3، مهر 1399، صفحه 969-982
مرتضی ایرجی مارشک؛ محمد مقدم

7.

تأثیر کاربرد کودهای بیولوژیکی و سوپر جاذب بر خصوصیات زراعی گیاه کرچک (.Ricinus communis L) تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 16، شماره 3، مهر 1402، صفحه 853-869
هادی طایفه افشاری؛ یهرام میرشکاری؛ عبداله حسن زاده قورت تپه؛ فرهاد فرح وش؛ مهرداد یارنیا

8.

تأثیر همزیستی با قارچ میکوریزا Funneliformis mosseae بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 2، شماره 2، آذر 1393، صفحه 141-151
عطیه زند؛ حسین ریاحی؛ زینب شریعتمداری؛ سیما زنگنه

9.

مطالعه اثرات کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی و زیستی پتاسه بر عملکرد و اجزاء عملکرد گندم (.Triticum aestivum L) در شرایط کمبود رطوبت خاک

دوره 11، شماره 4، دی 1397، صفحه 863-872
رضوان کرد زنگنه؛ سیدکیوان مرعشی

10.

مطالعه اثر جلبک دریایی، لیگنین و کمپوست چای بر میزان کروسین، پیکروکروسین، سافرانال و برخی صفات فیتوشیمیایی در گلبرگ و کلاله گیاه زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 10، شماره 2، آبان 1401، صفحه 358-345
ناهید یعقوب نژاد؛ خدایار همتی؛ نسترن همتی


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب