آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,174
تعداد مشاهده مقاله3,214,678
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,381,311

1.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخه‌های گل‌محمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روش‌هایIn vitro و In situ

صفحه 1-10
محمدرضا آذرزمزم؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری

2.

استفاده از افزودنی‌های مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیه‌ای آن با روش‌های هضم آزمایشگاهی

صفحه 11-23
صغری محمودی میمند؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی؛ طاهره محمد آبادی؛ محمد بوجارپور

3.

ارزیابی شاخص تولید و راندمان مصرف انرژی و پروتئین در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف دانه کتان و تفاله گوجه فرنگی

صفحه 25-35
سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ مجتبی افشین؛ نوید قوی پنجه؛ ابراهیم سالاری؛ سلمان کمال پور

4.

بررسی اثر ایستگاه‌های خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گله‌های شتر استان هرمزگان

صفحه 37-46
مهدی خدایی مطلق؛ صادق امیدی؛ سیدجمال‌الدین فاطمی؛ کاظم کریمی

5.

آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لری‌بختیاری با استفاده از روش آماری بیزی

صفحه 47-57
آذر راشدی ده صحرائی؛ جمال فیاضی؛ محمدتقی بیگی نصیری؛ محمود وطن‌خواه

6.

اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه‎های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم

صفحه 59-70
رضا صلاحی مقدم؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ محمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار

7.

برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل

صفحه 71-80
پرویز عزیزی؛ محسن عالی؛ محمد مرادی شهربابک؛ حسین مرادی شهربابک؛ هادی مقبلی

8.

مقاله کوتاه علمی: بررسی جهش در اینترون‬ یک ژن میوستاتین گوسفند لری با استفاده ازروش PCR-SSCP

صفحه 81-85
فریبا سپهوند؛ محمدتقی بیگی نصیری؛ جمال فیاضی؛ مجید خالداری


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب