آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,102
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,840

1.

بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت

صفحه 149-158
قدسیه باقرزاده؛ مریم منظری توکلی

2.

بررسی و پهنه بندی تنش‌های گرمایی مؤثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی

صفحه 159-171
مرتضی اسمعیل‌نژاد

3.

اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.)

صفحه 172-186
مهتاب گلذاری جهان آبادی؛ محمد علی بهدانی؛ محمدحسن سیاری زهان؛ سرور خرم دل

4.

تحلیل فرامرزی شکاف فن‌آوری مزارع زعفران

صفحه 187-198
عباس جلالی؛ سمیه شیرزادی لسکوکلایه؛ رضا اسفنجاری کناری

5.

بررسی تأثیر نااطمینانی نرخ ارز بر صادرات زعفران ایران

صفحه 199-209
سمیه امیرتیموری؛ سپیده امیرتیموری

6.

واکاوی نقش زعفران در اشتغال‌زایی خانوار‌های روستایی (مورد مطالعه: دهستان رشتخوار)

صفحه 210-228
صادق اصغری‌لفمجانی؛ علی ایزدی

7.

بررسی اثرات زیست محیطی نظام‌های تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستان‌های تربت حیدریه و قائن)

صفحه 229-248
سرور خرم دل؛ لیلی ابوالحسنی؛ الهه اعظم رحمتی

8.

بررسی فلور و ساختار جوامع علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستان‌های کاشمر و خلیل آباد

صفحه 249-265
ابراهیم ایزدی دربندی؛ زهرا حسینی ایوری

9.

کاربرد روش‌ تاگوچی در ارزیابی سبز شدن زعفران (Crocus sativusL.) تحت تأثیر زئولیت و برنامه‌ریزی آبیاری

صفحه 266-278
عباس خاشعی سیوکی؛ سیدرضا هاشمی؛ محسن احمدی

10.

بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره

صفحه 279-289
محمدعلی ناصری؛ ندا سلیمانی؛ علی اله‌رسانی


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب