آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,109
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,844

1.

تبیین اثرات کشت زعفران در منطقه مختار شهرستان بویراحمد

صفحه 201-220
سمیه پیشوایی؛ مهدی نوری پور؛ مصطفی احمدوند

2.

ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچ‌کشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (.Crocus sativus L) بر خردل وحشی و قارچ آلترناریا

صفحه 221-235
زهرا توکلی؛ مهدی جهانی؛ حسین حمامی

3.

ریزپوشانی عصاره آبی زعفران به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی با هدف کاربرد در نوشیدنی

صفحه 236-249
وحید حکیم زاده؛ سعیده رهنما

4.

وضعیت تولید محصولات ارزآور زعفران و پسته و اثرات آن در خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: دهستان رشتخوار)

صفحه 250-267
علی ایزدی؛ صادق اصغری لفمجانی

5.

بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

صفحه 268-275
محمد حسین امینی فرد؛ علی خاکساری مقدم؛ حسن بیات؛ حمیدرضا فلاحی

6.

واکنش کمی و کیفی زعفران به ماده آلی بیوچار و تنش کم‌آبی

صفحه 276-288
یحیی چوپان

7.

Isolation and Characterization of Phosphate Solubilizing Micro-Flora from Saffron Rhizosphere of Northwest Himalaya, India

صفحه 289-296
Iqra Binti Ayoub؛ Shoukat Ara؛ F. A. Lone؛ Z. A. Baba؛ Shahid Ahmad Padder

8.

اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.)

صفحه 297-313
محمد حسین امینی فرد؛ علی خاکساری مقدم؛ حسن بیات؛ حمیدرضا فلاحی

9.

ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویه

صفحه 314-327
علیرضا حمامی؛ عاطفه حسینی؛ مهدی جهانی

10.

شناسایی مناطق مطلوب کشت زعفران زراعی (.Crocus sativus L) با استفاده از مدل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی

صفحه 328-345
جواد مومنی دمنه؛ جلیل احمدی؛ زهرا جعفرپور چکاب

11.

اثر تعداد جوانه رأسی بنه بر گلدهی و برخی خصوصیات کیفی کلاله زعفران در دو سیستم کشت خاکی و هواکشت

صفحه 346-361
امین الله باقری فرد؛ یوسف عسکری

12.

بررسی وضعیت زعفران‌کاران و عوامل زراعی تاثیرگذار در عملکرد زعفران در استان‌های خراسان

صفحه 362-380
محمد حسن هاتفی فرجیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ سرور خرم دل


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب