آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,069
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,820

1.

اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی

صفحه 1-14
سید محمد حسینی؛ مهدی ناقوس؛ سید حسن حسینیان بیلندی

2.

پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی به وسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی

صفحه 15-33
ناهید نکوئی؛ محمدعلی بهدانی؛ عباس خاشعی سیوکی

3.

مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

صفحه 34-46
علیرضا کوچکی؛ مهدی جمشید عینی؛ سید محمد سیدی

4.

ارزیابی عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در آرایش‌ها و تراکم های مختلف بوته در شرایط کشت بین درختان سیب در منطقه سمیرم

صفحه 47-57
سید احسان موسوی؛ محسن موحدی دهنوی؛ امین صالحی

5.

تعیین مکان های مناسب کشت زعفران بر اساس پارامترهای آب و خاک با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه)

صفحه 58-72
مهدیه رشید سرخ آبادی؛ علی شهیدی؛ عباس خاشعی سیوکی

6.

تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اوّل

صفحه 73-84
فاطمه حسن زاده اول؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمد بنایان اول؛ رضا خراسانی

7.

اثر مصرف کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران ) sativus L. (Crocus در استان خراسان رضوی

صفحه 85-96
محمد رضا اکرمی؛ محمد جعفر ملکوتی؛ پیمان کشاورز


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب