آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,087
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,829

1.

اثر کشت و کار مداوم زعفران بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک

صفحه 97-107
یاسین هلال بیکی؛ محمد علی حاج عباسی؛ حسین شیرانی

2.

ارائه مدلی جامع جهت افزایش بهرهوری در صنعت زعفران: قبل از تولید تا مشتری

صفحه 108-122
هادی قلی نژاد؛ عبدالحمید اشراق نیای جهرمی

3.

تأثیر معیارهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در بهینهسازی الگوی کشت زعفران با استفاده از الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه

صفحه 123-133
صادق صادقی طبس؛ عباس خاشعی سیوکی؛ محسن پوررضا بیلندی؛ سید رضا هاشمی

4.

فنولوژی و روند تشکیل بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در طی دوره رشد

صفحه 134-154
علیرضا کوچکی؛ سید محمد سیدی

5.

مطالعه روند تغییرات ترکیبات فنولی در طول دوره رشد زعفران با روش میکروفولین سیو کالتو

صفحه 155-162
محمد حسینی؛ علیرضا صادقیان؛ فاطمه برکاتی

6.

مدلسازی اثرات تغییر اقلیم روی نیاز آبی زعفران در خراسان جنوبی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی

صفحه 163-174
احمد جعفرزاده؛ عباس خاشعی سیوکی؛ علی شهیدی

7.

اثر قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز بقایای علوفهای زعفران

صفحه 175-187
وحید کاردان مقدم؛ محمد علی بهدانی؛ حمید کاردان مقدم؛ محمد حسن فتحی نسری

8.

اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

صفحه 188-203
پرویز رضوانی مقدم؛ سرور خرم دل؛ عبداله ملافیلابی


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب