آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,072
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,821

1.

اثر روش‌های مختلف خشک کردن کلاله بر محتوی رطوبت، زمان خشک شدن و خصوصیات کیفی زعفران

صفحه 177-188
عبداله ملافیلابی؛ سرور خرم دل؛ جواد شباهنگ

2.

ارزیابی اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر رشد، پاسخ ایمنی همورال، صفات بیوشیمیایی خون و وضعیت پاداکسندگی جوجه‌های گوشتی

صفحه 189-202
سید جواد حسینی واشان؛ علی حسین پیرای

3.

مطالعه‌ فون بندپایان شکارگر و پارازیتوئید در مزارع زعفران (.Crocus sativus L)

صفحه 203-215
حسن قهاری

4.

اثر تلقیح با میکوریزا و سطوح ورمی‌کمپوست بر برخی عناصر برگ و خصوصیات بنه زعفران زراعی (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی کرمان

صفحه 217-234
نجمه جامی؛ اصغر رحیمی؛ ابراهیم صداقتی؛ مهدی نقی زاده

5.

اثر وزن بنه مادری و غلظت‌های عناصر غذایی و متیونین بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L)

صفحه 235-249
نسرین ایزدی؛ علی سروش زاده؛ علی مختصی بیدگلی

6.

پهنه‌بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان آذربایجان شرقی

صفحه 251-267
اصغر فرج نیا؛ کامران مروج

7.

اثر کودهای آلی و زیستی و آبیاری تابستانه بر عملکرد کمی و خصوصیات کیفی زعفران (.Crocus sativus L) در شهرستان زاوه

صفحه 269-282
علی پوررضا؛ حسین امیرشکاری

8.

بررسی عوامل مدیریتی و اقلیمی مؤثر در خلاء عملکرد بین کشت مرسوم و آرمانی زعفران در استان‏های خراسان رضوی و جنوبی

صفحه 283-298
حسن فیضی؛ روح اله مرادی

9.

تأثیر سطوح اسید ‏فولویک و کود دامی بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و عملکرد گل زعفران در سال اول

صفحه 299-310
محمد حسین امینی فرد؛ فریده احمدی؛ رحمان قزل

10.

اثر کودهای زیستی و جهت قرارگیری بنه‌ها در خاک بر برخی خصوصیات زراعی زعفران

صفحه 311-323
لیلا تبریزی؛ الهام عزیزی

11.

تدوین راهبردهای بازاریابی استراتژیک (11 Ps) زعفران با رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک

صفحه 325-342
فاطمه پیرملک؛ علیرضا کرباسی؛ محمد قربانی؛ فاطمه رستگاری پور

12.

اثر سطوح شوری و فرم‌های نیتروژن بر عملکرد گیاه دارویی زعفران در شرایط آب و هوایی بیرجند

صفحه 343-353
قریشی سید غلامرضا؛ عباس خاشعی سیوکی؛ علی بیکی


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب