آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,072
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,821

1.

معرفی شناساگر pH گیاهی از گلبرگ زعفران و تعیین میزان آنتوسیانین ضایعات آن

صفحه 155-166
قدسیه باقرزاده؛ مریم منظری توکلی

2.

ردیابی سرلوژیکی و مولکولی ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی در برخی علف‌های هرز در مزارع زعفران

صفحه 167-177
سالار فرخوند؛ عاطفه حسینی؛ خدیجه سالاری؛ محمد حسین امینی فرد

3.

تولید ریزبنه‌ در زعفران (.Crocus Sativus L) از طریق کشت درون شیشه‌ای

صفحه 179-189
علی ایزانلو؛ عاطفه درخشان؛ زهره علیزاده؛ محمدعلی بهدانی

4.

تحلیل اقتصادی و بررسی عوامل مؤثر بر ناکارایی مزارع زعفران شهرستان گناباد

صفحه 191-202
محمدرضا رمضانی؛ آرش دوراندیش؛ محدثه داوری ترشیزی

5.

تأثیر اسید سالیسیلیک و روش‌های کاربرد بر عملکرد بنه‌های دختری و خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L)

صفحه 203-218
شیرین انصاریان مهابادی؛ ایرج اله دادی؛ مجید قربانی جاوید؛ الیاس سلطانی

6.

تأثیر دگرآسیبی اندام‌های زعفران (.Crocus sativus L) بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاهچه زیره‌سبز و گوجه‌فرنگی

صفحه 219-232
امیر سالاری؛ حسن فیضی؛ فائزه قراری؛ فاطمه بانوی بختیاری

7.

بهینه‌سازی سطوح کود دامی و وزن پیاز در زراعت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی

صفحه 233-249
سرور خرم دل؛ پرویز رضوانی مقدم؛ فاطمه معلم بنهنگی؛ جواد شباهنگ

8.

استخراج و جداسازی سه ژن AREB، DREB و MPK در گیاه زعفران (.Crocus sativus L) به منظور بررسی مقاومت به خشکی

صفحه 251-267
ایمان یوسفی جوان؛ فائزه قراری

9.

تأثیر فعالیت ریشه زعفران و سطوح کود حیوانی بر فراهمی عناصر غذایی در خاک

صفحه 269-282
محمد حسن سیاری زهان؛ مجید جامی الاحمدی؛ یاسین هلال بیکی

10.

پهنه‌بندی اقلیمی کشت زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از روش تحلیل سلسله -مراتبی و تحلیل شبکه‌ای (مطالعه موردی: شهرستان سمنان)

صفحه 283-298
علی شهیدی؛ عباس خاشعی سیوکی؛ احمد عربی


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب