آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,091
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,832

1.

اثر نوع و مقدار زئولیت بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک تحت کشت زعفران

صفحه 1-15
محسن احمدی؛ عباس خاشعی سیوکی؛ محمدحسن سیاری؛ حمید کاردان مقدم

2.

تاثیر محلول‏ پاشی اسید هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد گل زعفران

صفحه 17-26
فریده احمدی؛ محمد حسین امینی فرد

3.

اثرات محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد بنه‌های دختری زعفران در شرایط بیرجند

صفحه 27-49
مانی جباری؛ مهدی خیاط؛ حمیدرضا فلاحی؛ علیرضا صمدزاده

4.

بررسی عوامل مؤثر بر میزان ارزآوری محصول زعفران در ایران با تأکید بر بسته‌بندی و برند سازی

صفحه 51-73
فاطمه رستگاری پور؛ نریمان محمدی

5.

مدلسازی تأثیر تغییرات اقلیمی بر پراکندگی مکانی کشت زعفران برای دوره های آینده (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی)

صفحه 75-88
مرتضی اسمعیل نژاد؛ عباس خاشعی سیوکی

6.

تأثیر تراکم کاشت و وزن بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در شرایط کاشت بین ردیف درختان سیب در فیروزآباد یاسوج

صفحه 89-102
سید ابوالفضل مردانی اصل؛ محسن موحدی دهنوی؛ امین صالحی؛ علیرضا یدوی

7.

تهیه نقشه اراضی تحت کشت زعفران با استفاده از شاخص گیاهی زمان مند مبتنی بر تقویم زراعی ( مطالعه موردی: دهستان دربقاضی شهرستان نیشابور)

صفحه 103-113
رضا دهقانی بیدگلی؛ حمیدرضا کوهبنانی؛ مهدی بشیری

8.

زعفران تثبیت شده بر بستر نانوذرات مغناطیسی: کاتالیزوری سبز و کارآمد در سنتز مشتقات کوئین‌اکسالین ها

صفحه 115-126
محمدرضا طحان؛ معصومه جعفرپور؛ فهیمه فیض پور؛ عبدالرضا رضایی فرد

9.

عوامل موثر بر مصرف بیش از حد مجاز کود ازته در کشت زعفران: مطالعه موردی منطقه تربت حیدریه

صفحه 127-140
تکتم محتشمی

10.

تاثیر کود‌های بیولوژیک تثبیت‌کننده نیتروژن و اوره بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.)

صفحه 141-153
عزیزاله خیری؛ هاجر پارسا؛ محسن ثانی خانی؛ فرهنگ رضوی


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب