آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها340
تعداد مقالات3,589
تعداد مشاهده مقاله4,569,818
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,047,781
حبیبی, حسن, قحطان, نجمه, کهن مو, محمد امین. (1396). بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی. , 6(شماره 1 و 2), 27-36. doi: 10.22077/jlr.2018.1029.1016
حسن حبیبی; نجمه قحطان; محمد امین کهن مو. "بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی". , 6, شماره 1 و 2, 1396, 27-36. doi: 10.22077/jlr.2018.1029.1016
حبیبی, حسن, قحطان, نجمه, کهن مو, محمد امین. (1396). 'بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی', , 6(شماره 1 و 2), pp. 27-36. doi: 10.22077/jlr.2018.1029.1016
حبیبی, حسن, قحطان, نجمه, کهن مو, محمد امین. بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی. , 1396; 6(شماره 1 و 2): 27-36. doi: 10.22077/jlr.2018.1029.1016


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب