آمار

تعداد نشریات18
تعداد شماره‌ها156
تعداد مقالات1,587
تعداد مشاهده مقاله847,751
تعداد دریافت فایل اصل مقاله927,341
حبیبی, حسن, قحطان, نجمه, کهن مو, محمد امین. (1396). بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی. , 6(شماره 1 و 2), 27-36. doi: 10.22077/jlr.2018.1029.1016
حسن حبیبی; نجمه قحطان; محمد امین کهن مو. "بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی". , 6, شماره 1 و 2, 1396, 27-36. doi: 10.22077/jlr.2018.1029.1016
حبیبی, حسن, قحطان, نجمه, کهن مو, محمد امین. (1396). 'بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی', , 6(شماره 1 و 2), pp. 27-36. doi: 10.22077/jlr.2018.1029.1016
حبیبی, حسن, قحطان, نجمه, کهن مو, محمد امین. بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی. , 1396; 6(شماره 1 و 2): 27-36. doi: 10.22077/jlr.2018.1029.1016


Contact Us | Help & Support | Site Map

نماد الکترونیک 

 

Journal Management System. Designed by sinaweb.