آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,213,884
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,381,117
نوری, سکینه, بیات کوهسار, جواد, غلامعلی‌پور علمداری, ابراهیم, قنبری, فرزاد. (1393). تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات. , 3(3), 57-69. doi: 10.22077/jlr.2014.280
سکینه نوری; جواد بیات کوهسار; ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری; فرزاد قنبری. "تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات". , 3, 3, 1393, 57-69. doi: 10.22077/jlr.2014.280
نوری, سکینه, بیات کوهسار, جواد, غلامعلی‌پور علمداری, ابراهیم, قنبری, فرزاد. (1393). 'تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات', , 3(3), pp. 57-69. doi: 10.22077/jlr.2014.280
نوری, سکینه, بیات کوهسار, جواد, غلامعلی‌پور علمداری, ابراهیم, قنبری, فرزاد. تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات. , 1393; 3(3): 57-69. doi: 10.22077/jlr.2014.280


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب