آمار

تعداد نشریات18
تعداد شماره‌ها127
تعداد مقالات1,260
تعداد مشاهده مقاله631,404
تعداد دریافت فایل اصل مقاله723,190

1.

اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی

صفحه 1-9
علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ محمد شریفی

2.

تأثیر پلی‌اتیلن‌گلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی

صفحه 11-20
سمیه بخشی‌زاده؛ اکبر تقی‌زاده؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی

3.

تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران

صفحه 21-29
صادق چراغی سرای؛ علی حسین‌خانی؛ حسین جانمحمدی؛ پیمان زارع؛ حسین دقیق‌کیا

4.

اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 31-39
سید محمد حسینی؛ مصیب شلایی

5.

مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز

صفحه 41-49
ولی محمد شعبان؛ مسلم باشتنی

6.

بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه

صفحه 51-56
خدیجه کرمی بی زلیخایی؛ محمد ساغری؛ مسلم باشتنی؛ ذبیح الله محمدی

7.

بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین ژاپنی

صفحه 57-64
معصومه کریمی‌راد؛ نظر افضلی؛ محمود قزاقی؛ حسین نعیمی‌پور یونسی

8.

ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده باجیره‌های بر پایه‌ی جو

صفحه 65-75
سیدعادل مفتخرزاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

نماد الکترونیک 

 

Journal Management System. Designed by sinaweb.