آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها75
تعداد مقالات607
تعداد مشاهده مقاله273,104
تعداد دریافت فایل اصل مقاله206,038
دوره و شماره: دوره 3، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 97-203  XML

1

اثر کشت و کار مداوم زعفران بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک

پژوهشهای زعفران
صفحه 97-107
یاسین هلال بیکی؛ محمد علی حاج عباسی؛ حسین شیرانی

2

ارائه مدلی جامع جهت افزایش بهرهوری در صنعت زعفران: قبل از تولید تا مشتری

پژوهشهای زعفران
صفحه 108-122
هادی قلی نژاد؛ عبدالحمید اشراق نیای جهرمی

3

تأثیر معیارهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در بهینهسازی الگوی کشت زعفران با استفاده از الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه

پژوهشهای زعفران
صفحه 123-133
صادق صادقی طبس؛ عباس خاشعی سیوکی؛ محسن پوررضا بیلندی؛ سید رضا هاشمی

4

فنولوژی و روند تشکیل بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L.) در طی دوره رشد

پژوهشهای زعفران
صفحه 134-154
علیرضا کوچکی؛ سید محمد سیدی

5

مطالعه روند تغییرات ترکیبات فنولی در طول دوره رشد زعفران با روش میکروفولین سیو کالتو

پژوهشهای زعفران
صفحه 155-162
محمد حسینی؛ علیرضا صادقیان؛ فاطمه برکاتی

6

مدلسازی اثرات تغییر اقلیم روی نیاز آبی زعفران در خراسان جنوبی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی

پژوهشهای زعفران
صفحه 163-174
احمد جعفرزاده؛ عباس خاشعی سیوکی؛ علی شهیدی

7

اثر قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز بقایای علوفهای زعفران

پژوهشهای زعفران
صفحه 175-187
وحید کاردان مقدم؛ محمد علی بهدانی؛ حمید کاردان مقدم؛ محمد حسن فتحی نسری

8

اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

پژوهشهای زعفران
صفحه 188-203
پرویز رضوانی مقدم؛ سرور خرم دل؛ عبداله ملافیلابی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.