آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها99
تعداد مقالات852
تعداد مشاهده مقاله436,925
تعداد دریافت فایل اصل مقاله397,877
رستمی, قادر, مقدم, محمد, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, تهرانی فر, علی. (1397). اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم‌های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت تنش شوری. , 11(3), 707-720. doi: 10.22077/escs.2018.870.1170
قادر رستمی; محمد مقدم; عبدالله قاسمی پیربلوطی; علی تهرانی فر. "اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم‌های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت تنش شوری". , 11, 3, 1397, 707-720. doi: 10.22077/escs.2018.870.1170
رستمی, قادر, مقدم, محمد, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, تهرانی فر, علی. (1397). 'اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم‌های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت تنش شوری', , 11(3), pp. 707-720. doi: 10.22077/escs.2018.870.1170
رستمی, قادر, مقدم, محمد, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, تهرانی فر, علی. اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم‌های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت تنش شوری. , 1397; 11(3): 707-720. doi: 10.22077/escs.2018.870.1170


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.