آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها314
تعداد مقالات3,321
تعداد مشاهده مقاله3,546,459
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,591,199
رستمی, قادر, مقدم, محمد, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, تهرانی فر, علی. (1397). اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم‌های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت تنش شوری. , 11(3), 707-720. doi: 10.22077/escs.2018.870.1170
قادر رستمی; محمد مقدم; عبدالله قاسمی پیربلوطی; علی تهرانی فر. "اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم‌های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت تنش شوری". , 11, 3, 1397, 707-720. doi: 10.22077/escs.2018.870.1170
رستمی, قادر, مقدم, محمد, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, تهرانی فر, علی. (1397). 'اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم‌های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت تنش شوری', , 11(3), pp. 707-720. doi: 10.22077/escs.2018.870.1170
رستمی, قادر, مقدم, محمد, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, تهرانی فر, علی. اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم‌های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) تحت تنش شوری. , 1397; 11(3): 707-720. doi: 10.22077/escs.2018.870.1170


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب