آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها91
تعداد مقالات775
تعداد مشاهده مقاله395,309
تعداد دریافت فایل اصل مقاله337,057
افتاده, علی, امینی فرد, محمد حسین, مرادی نژاد, فرید, بهدانی, محمد علی. (1396). اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.). , 5(2), 163-179. doi: 10.22077/jsr.2017.320.1013
علی افتاده; محمد حسین امینی فرد; فرید مرادی نژاد; محمد علی بهدانی. "اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.)". , 5, 2, 1396, 163-179. doi: 10.22077/jsr.2017.320.1013
افتاده, علی, امینی فرد, محمد حسین, مرادی نژاد, فرید, بهدانی, محمد علی. (1396). 'اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.)', , 5(2), pp. 163-179. doi: 10.22077/jsr.2017.320.1013
افتاده, علی, امینی فرد, محمد حسین, مرادی نژاد, فرید, بهدانی, محمد علی. اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و رنگیزه‏های فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.). , 1396; 5(2): 163-179. doi: 10.22077/jsr.2017.320.1013


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.