آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها98
تعداد مقالات832
تعداد مشاهده مقاله429,639
تعداد دریافت فایل اصل مقاله377,400
حکیم زاده, وحید, دلشاد, سالومه. (1396). بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ. , 5(2), 151-162. doi: 10.22077/jsr.2017.737.1027
وحید حکیم زاده; سالومه دلشاد. "بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ". , 5, 2, 1396, 151-162. doi: 10.22077/jsr.2017.737.1027
حکیم زاده, وحید, دلشاد, سالومه. (1396). 'بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ', , 5(2), pp. 151-162. doi: 10.22077/jsr.2017.737.1027
حکیم زاده, وحید, دلشاد, سالومه. بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ. , 1396; 5(2): 151-162. doi: 10.22077/jsr.2017.737.1027


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.