آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,211,788
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,298
حکیم زاده, وحید, دلشاد, سالومه. (1396). بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ. , 5(2), 151-162. doi: 10.22077/jsr.2017.737.1027
وحید حکیم زاده; سالومه دلشاد. "بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ". , 5, 2, 1396, 151-162. doi: 10.22077/jsr.2017.737.1027
حکیم زاده, وحید, دلشاد, سالومه. (1396). 'بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ', , 5(2), pp. 151-162. doi: 10.22077/jsr.2017.737.1027
حکیم زاده, وحید, دلشاد, سالومه. بهینه‌سازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ. , 1396; 5(2): 151-162. doi: 10.22077/jsr.2017.737.1027


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب