آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها74
تعداد مقالات590
تعداد مشاهده مقاله254,337
تعداد دریافت فایل اصل مقاله187,222
باقرزاده, قدسیه, منظری توکلی, مریم. (1395). بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت. , 4(2), 149-158. doi: 10.22077/jsr.2017.516
قدسیه باقرزاده; مریم منظری توکلی. "بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت". , 4, 2, 1395, 149-158. doi: 10.22077/jsr.2017.516
باقرزاده, قدسیه, منظری توکلی, مریم. (1395). 'بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت', , 4(2), pp. 149-158. doi: 10.22077/jsr.2017.516
باقرزاده, قدسیه, منظری توکلی, مریم. بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت. , 1395; 4(2): 149-158. doi: 10.22077/jsr.2017.516


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.