آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,211,793
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,299
باقرزاده, قدسیه, منظری توکلی, مریم. (1395). بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت. , 4(2), 149-158. doi: 10.22077/jsr.2017.516
قدسیه باقرزاده; مریم منظری توکلی. "بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت". , 4, 2, 1395, 149-158. doi: 10.22077/jsr.2017.516
باقرزاده, قدسیه, منظری توکلی, مریم. (1395). 'بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت', , 4(2), pp. 149-158. doi: 10.22077/jsr.2017.516
باقرزاده, قدسیه, منظری توکلی, مریم. بررسی کمی و کیفی عوامل فیتوشیمیایی ضایعات زعفران (Crocus sativus L.) و اندازه‌گیری میزان آنتوسیانین با استفاده از امواج فرا صوت. , 1395; 4(2): 149-158. doi: 10.22077/jsr.2017.516


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب