آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها87
تعداد مقالات737
تعداد مشاهده مقاله364,241
تعداد دریافت فایل اصل مقاله315,256
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. (1395). اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی. , 4(1), 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
مهدی ناقوس; سید محمد حسینی; همایون فرهنگ‌فر. "اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی". , 4, 1, 1395, 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. (1395). 'اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی', , 4(1), pp. 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی. , 1395; 4(1): 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.