آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها343
تعداد مقالات3,608
تعداد مشاهده مقاله4,620,003
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,082,727
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. (1395). اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی. , 4(1), 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
مهدی ناقوس; سید محمد حسینی; همایون فرهنگ‌فر. "اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی". , 4, 1, 1395, 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. (1395). 'اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی', , 4(1), pp. 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی. , 1395; 4(1): 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب