آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها326
تعداد مقالات3,421
تعداد مشاهده مقاله3,952,982
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,779,879
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. (1395). اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی. , 4(1), 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
مهدی ناقوس; سید محمد حسینی; همایون فرهنگ‌فر. "اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی". , 4, 1, 1395, 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. (1395). 'اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی', , 4(1), pp. 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389
ناقوس, مهدی, حسینی, سید محمد, فرهنگ‌فر, همایون. اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی. , 1395; 4(1): 1-14. doi: 10.22077/jsr.2016.389


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب