آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها317
تعداد مقالات3,337
تعداد مشاهده مقاله3,610,457
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,630,634
حسینی, سید محمد, ناقوس, مهدی, حسینیان بیلندی, سید حسن. (1394). اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی. , 2(1), 1-14. doi: 10.22077/jsr.2015.324
سید محمد حسینی; مهدی ناقوس; سید حسن حسینیان بیلندی. "اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی". , 2, 1, 1394, 1-14. doi: 10.22077/jsr.2015.324
حسینی, سید محمد, ناقوس, مهدی, حسینیان بیلندی, سید حسن. (1394). 'اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی', , 2(1), pp. 1-14. doi: 10.22077/jsr.2015.324
حسینی, سید محمد, ناقوس, مهدی, حسینیان بیلندی, سید حسن. اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی. , 1394; 2(1): 1-14. doi: 10.22077/jsr.2015.324


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب