آمار

تعداد نشریات10
تعداد شماره‌ها73
تعداد مقالات579
تعداد مشاهده مقاله236,517
تعداد دریافت فایل اصل مقاله173,977
غیاثی, سیداحسان, ولی‌زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. (1393). بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک. , 3(4), 47-59. doi: 10.22077/jlr.2015.321
سیداحسان غیاثی; رضا ولی‌زاده; عباسعلی ناصریان. "بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک". , 3, 4, 1393, 47-59. doi: 10.22077/jlr.2015.321
غیاثی, سیداحسان, ولی‌زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. (1393). 'بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک', , 3(4), pp. 47-59. doi: 10.22077/jlr.2015.321
غیاثی, سیداحسان, ولی‌زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک. , 1393; 3(4): 47-59. doi: 10.22077/jlr.2015.321


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.