آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها99
تعداد مقالات852
تعداد مشاهده مقاله436,935
تعداد دریافت فایل اصل مقاله397,897
عسگرپور, ریحانه, خواجه حسینی, محمد, خرم دل, سرور. (1394). اثر غلظت های عصاره آبی اندام‌های زعفران بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد اولیه سه گونه علف‌هرز. , 3(1), 81-96. doi: 10.22077/jsr.2015.314
ریحانه عسگرپور; محمد خواجه حسینی; سرور خرم دل. "اثر غلظت های عصاره آبی اندام‌های زعفران بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد اولیه سه گونه علف‌هرز". , 3, 1, 1394, 81-96. doi: 10.22077/jsr.2015.314
عسگرپور, ریحانه, خواجه حسینی, محمد, خرم دل, سرور. (1394). 'اثر غلظت های عصاره آبی اندام‌های زعفران بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد اولیه سه گونه علف‌هرز', , 3(1), pp. 81-96. doi: 10.22077/jsr.2015.314
عسگرپور, ریحانه, خواجه حسینی, محمد, خرم دل, سرور. اثر غلظت های عصاره آبی اندام‌های زعفران بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد اولیه سه گونه علف‌هرز. , 1394; 3(1): 81-96. doi: 10.22077/jsr.2015.314


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.