آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها75
تعداد مقالات607
تعداد مشاهده مقاله272,960
تعداد دریافت فایل اصل مقاله205,981
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. (1393). اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه. , 3(4), 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
حمید بانشی; طاهره محمدآبادی; خلیل میرزاده; مرتضی چاجی; محمود قاسمی‌نژاد. "اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه". , 3, 4, 1393, 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. (1393). 'اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه', , 3(4), pp. 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه. , 1393; 3(4): 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.