آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها79
تعداد مقالات636
تعداد مشاهده مقاله290,283
تعداد دریافت فایل اصل مقاله240,493
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. (1393). اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه. , 3(4), 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
حمید بانشی; طاهره محمدآبادی; خلیل میرزاده; مرتضی چاجی; محمود قاسمی‌نژاد. "اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه". , 3, 4, 1393, 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. (1393). 'اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه', , 3(4), pp. 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304
بانشی, حمید, محمدآبادی, طاهره, میرزاده, خلیل, چاجی, مرتضی, قاسمی‌نژاد, محمود. اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه. , 1393; 3(4): 1-11. doi: 10.22077/jlr.2015.304


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.