آمار

تعداد نشریات10
تعداد شماره‌ها73
تعداد مقالات579
تعداد مشاهده مقاله236,482
تعداد دریافت فایل اصل مقاله173,976
نوری, سکینه, بیات کوهسار, جواد, غلامعلی‌پور علمداری, ابراهیم, قنبری, فرزاد. (1393). تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات. , 3(3), 57-69. doi: 10.22077/jlr.2014.280
سکینه نوری; جواد بیات کوهسار; ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری; فرزاد قنبری. "تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات". , 3, 3, 1393, 57-69. doi: 10.22077/jlr.2014.280
نوری, سکینه, بیات کوهسار, جواد, غلامعلی‌پور علمداری, ابراهیم, قنبری, فرزاد. (1393). 'تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات', , 3(3), pp. 57-69. doi: 10.22077/jlr.2014.280
نوری, سکینه, بیات کوهسار, جواد, غلامعلی‌پور علمداری, ابراهیم, قنبری, فرزاد. تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات. , 1393; 3(3): 57-69. doi: 10.22077/jlr.2014.280


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.