آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها74
تعداد مقالات589
تعداد مشاهده مقاله254,300
تعداد دریافت فایل اصل مقاله187,204
چراغی سرای, صادق, حسین‌خانی, علی, جانمحمدی, حسین, زارع, پیمان, دقیق‌کیا, حسین. (1392). تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران. , 2(1), 21-29. doi: 10.22077/jlr.2013.220
صادق چراغی سرای; علی حسین‌خانی; حسین جانمحمدی; پیمان زارع; حسین دقیق‌کیا. "تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران". , 2, 1, 1392, 21-29. doi: 10.22077/jlr.2013.220
چراغی سرای, صادق, حسین‌خانی, علی, جانمحمدی, حسین, زارع, پیمان, دقیق‌کیا, حسین. (1392). 'تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران', , 2(1), pp. 21-29. doi: 10.22077/jlr.2013.220
چراغی سرای, صادق, حسین‌خانی, علی, جانمحمدی, حسین, زارع, پیمان, دقیق‌کیا, حسین. تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران. , 1392; 2(1): 21-29. doi: 10.22077/jlr.2013.220


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.