آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها325
تعداد مقالات3,414
تعداد مشاهده مقاله3,934,554
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,772,020
بهدانی, محمد علی, صادق گرامیان, مهدی, اسلامی, سید وحید, امینی فرد, محمد حسین. (1401). تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.). , 10(1), 14-27. doi: 10.22077/jsr.2020.3243.1125
محمد علی بهدانی; مهدی صادق گرامیان; سید وحید اسلامی; محمد حسین امینی فرد. "تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.)". , 10, 1, 1401, 14-27. doi: 10.22077/jsr.2020.3243.1125
بهدانی, محمد علی, صادق گرامیان, مهدی, اسلامی, سید وحید, امینی فرد, محمد حسین. (1401). 'تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.)', , 10(1), pp. 14-27. doi: 10.22077/jsr.2020.3243.1125
بهدانی, محمد علی, صادق گرامیان, مهدی, اسلامی, سید وحید, امینی فرد, محمد حسین. تأثیر غلظت‌های عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران (Crocus sativus L.). , 1401; 10(1): 14-27. doi: 10.22077/jsr.2020.3243.1125


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب