آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها77
تعداد مقالات619
تعداد مشاهده مقاله279,207
تعداد دریافت فایل اصل مقاله218,390
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. , 1(4), 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
حشمت اله خسروی نیا; رضا شهسواری; صدیقه قاسمی. "تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی". , 1, 4, 1392, 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). 'تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی', , 1(4), pp. 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. , 1392; 1(4): 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.