آمار

تعداد نشریات11
تعداد شماره‌ها74
تعداد مقالات589
تعداد مشاهده مقاله254,289
تعداد دریافت فایل اصل مقاله187,200
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. , 1(4), 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
حشمت اله خسروی نیا; رضا شهسواری; صدیقه قاسمی. "تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی". , 1, 4, 1392, 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). 'تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی', , 1(4), pp. 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. , 1392; 1(4): 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.