آمار

تعداد نشریات12
تعداد شماره‌ها101
تعداد مقالات881
تعداد مشاهده مقاله444,873
تعداد دریافت فایل اصل مقاله415,655
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. , 1(4), 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
حشمت اله خسروی نیا; رضا شهسواری; صدیقه قاسمی. "تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی". , 1, 4, 1392, 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). 'تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی', , 1(4), pp. 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197
خسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. , 1392; 1(4): 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.