آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها327
تعداد مقالات3,424
تعداد مشاهده مقاله3,957,095
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,782,504
امینی فرد, محمد حسین, خندان ده ارباب, سکینه, فلاحی, حمیدرضا, کاوه, حامد. (1401). مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.). , 10(2), 183-194. doi: 10.22077/jsr.2021.4762.1172
محمد حسین امینی فرد; سکینه خندان ده ارباب; حمیدرضا فلاحی; حامد کاوه. "مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.)". , 10, 2, 1401, 183-194. doi: 10.22077/jsr.2021.4762.1172
امینی فرد, محمد حسین, خندان ده ارباب, سکینه, فلاحی, حمیدرضا, کاوه, حامد. (1401). 'مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.)', , 10(2), pp. 183-194. doi: 10.22077/jsr.2021.4762.1172
امینی فرد, محمد حسین, خندان ده ارباب, سکینه, فلاحی, حمیدرضا, کاوه, حامد. مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.). , 1401; 10(2): 183-194. doi: 10.22077/jsr.2021.4762.1172


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب