آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها317
تعداد مقالات3,337
تعداد مشاهده مقاله3,610,559
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,630,680
آقاصفری, حنانه, کرباسی, علیرضا, عوض پور, پژمان. (1400). بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم. , 9(1), 161-176. doi: 10.22077/jsr.2020.3096.1121
حنانه آقاصفری; علیرضا کرباسی; پژمان عوض پور. "بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم". , 9, 1, 1400, 161-176. doi: 10.22077/jsr.2020.3096.1121
آقاصفری, حنانه, کرباسی, علیرضا, عوض پور, پژمان. (1400). 'بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم', , 9(1), pp. 161-176. doi: 10.22077/jsr.2020.3096.1121
آقاصفری, حنانه, کرباسی, علیرضا, عوض پور, پژمان. بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم. , 1400; 9(1): 161-176. doi: 10.22077/jsr.2020.3096.1121


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب