آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها314
تعداد مقالات3,321
تعداد مشاهده مقاله3,546,620
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,591,251
آقاصفری, حنانه, کرباسی, علیرضا, عوض پور, پژمان. (1400). بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم. , 9(1), 161-176. doi: 10.22077/jsr.2020.3096.1121
حنانه آقاصفری; علیرضا کرباسی; پژمان عوض پور. "بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم". , 9, 1, 1400, 161-176. doi: 10.22077/jsr.2020.3096.1121
آقاصفری, حنانه, کرباسی, علیرضا, عوض پور, پژمان. (1400). 'بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم', , 9(1), pp. 161-176. doi: 10.22077/jsr.2020.3096.1121
آقاصفری, حنانه, کرباسی, علیرضا, عوض پور, پژمان. بررسی مؤلفه های اثرگذار بر ترجیح مصرف کنندگان به زعفران با برچسب های ارگانیک، طبیعی و سالم. , 1400; 9(1): 161-176. doi: 10.22077/jsr.2020.3096.1121


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب