آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها325
تعداد مقالات3,414
تعداد مشاهده مقاله3,933,054
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,771,613
حکیم زاده, وحید. (1399). ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. , 8(1), 115-126. doi: 10.22077/jsr.2020.2749.1111
وحید حکیم زاده. "ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی". , 8, 1, 1399, 115-126. doi: 10.22077/jsr.2020.2749.1111
حکیم زاده, وحید. (1399). 'ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی', , 8(1), pp. 115-126. doi: 10.22077/jsr.2020.2749.1111
حکیم زاده, وحید. ارزیابی مدل‌سازی فرآیند خشک کردن زعفران به روش آون‌گذاری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. , 1399; 8(1): 115-126. doi: 10.22077/jsr.2020.2749.1111


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب