آمار

تعداد نشریات22
تعداد شماره‌ها325
تعداد مقالات3,414
تعداد مشاهده مقاله3,934,568
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,772,022
شاکری, معصومه, امینی فرد, محمد حسین, بهدانی, محمد علی, طباطبایی, سید جلال. (1400). اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.). , 9(1), 1-10. doi: 10.22077/jsr.2018.933.1041
معصومه شاکری; محمد حسین امینی فرد; محمد علی بهدانی; سید جلال طباطبایی. "اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.)". , 9, 1, 1400, 1-10. doi: 10.22077/jsr.2018.933.1041
شاکری, معصومه, امینی فرد, محمد حسین, بهدانی, محمد علی, طباطبایی, سید جلال. (1400). 'اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.)', , 9(1), pp. 1-10. doi: 10.22077/jsr.2018.933.1041
شاکری, معصومه, امینی فرد, محمد حسین, بهدانی, محمد علی, طباطبایی, سید جلال. اثرغلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیت های ثانویه زعفران(Crocus sativus L.). , 1400; 9(1): 1-10. doi: 10.22077/jsr.2018.933.1041


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب