آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها301
تعداد مقالات3,173
تعداد مشاهده مقاله3,211,808
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,380,299
ایزدی, نسرین, سروش زاده, علی, مختصی بیدگلی, علی. (1398). اثر وزن بنه مادری و غلظت‌های عناصر غذایی و متیونین بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L). , 7(2), 235-249. doi: 10.22077/jsr.2019.2286.1092
نسرین ایزدی; علی سروش زاده; علی مختصی بیدگلی. "اثر وزن بنه مادری و غلظت‌های عناصر غذایی و متیونین بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L)". , 7, 2, 1398, 235-249. doi: 10.22077/jsr.2019.2286.1092
ایزدی, نسرین, سروش زاده, علی, مختصی بیدگلی, علی. (1398). 'اثر وزن بنه مادری و غلظت‌های عناصر غذایی و متیونین بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L)', , 7(2), pp. 235-249. doi: 10.22077/jsr.2019.2286.1092
ایزدی, نسرین, سروش زاده, علی, مختصی بیدگلی, علی. اثر وزن بنه مادری و غلظت‌های عناصر غذایی و متیونین بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L). , 1398; 7(2): 235-249. doi: 10.22077/jsr.2019.2286.1092


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب