آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها314
تعداد مقالات3,321
تعداد مشاهده مقاله3,546,627
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,591,252
ملافیلابی, عبداله, خرم دل, سرور, شباهنگ, جواد. (1398). اثر روش‌های مختلف خشک کردن کلاله بر محتوی رطوبت، زمان خشک شدن و خصوصیات کیفی زعفران. , 7(2), 177-188. doi: 10.22077/jsr.2018.1872.1072
عبداله ملافیلابی; سرور خرم دل; جواد شباهنگ. "اثر روش‌های مختلف خشک کردن کلاله بر محتوی رطوبت، زمان خشک شدن و خصوصیات کیفی زعفران". , 7, 2, 1398, 177-188. doi: 10.22077/jsr.2018.1872.1072
ملافیلابی, عبداله, خرم دل, سرور, شباهنگ, جواد. (1398). 'اثر روش‌های مختلف خشک کردن کلاله بر محتوی رطوبت، زمان خشک شدن و خصوصیات کیفی زعفران', , 7(2), pp. 177-188. doi: 10.22077/jsr.2018.1872.1072
ملافیلابی, عبداله, خرم دل, سرور, شباهنگ, جواد. اثر روش‌های مختلف خشک کردن کلاله بر محتوی رطوبت، زمان خشک شدن و خصوصیات کیفی زعفران. , 1398; 7(2): 177-188. doi: 10.22077/jsr.2018.1872.1072


نماد الکترونیک 

 

سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب